Služby pro seniory Domov Harmonie - Klubovna

Pomáháme seniorům a jejich rodinám všestrannou péčí, která dovede ulehčit mnoho starostí. Rozumíme zdravotním potížím a staráme se také o psychickou pohodu svých klientů. Respektujeme stav jejich těla i mysli.

Domácí péče

Pomáháme s běžnými starostmi doma.

Ubývající síly, vzdálenost nebo  časové vytížení rodiny nemusí být překážkou spokojenému životu. Naše služby domácí péče vám pomohou zvládat řadu prací a povinností. Díky nám budete mít zajištěný oběd, úklid nebo doprovod k lékaři. Určitě si najdeme i malou chvíli na vlídné slovo. Podívejte se, s čím vám mohou naše pečovatelky pomoci.

Zahrada - denní stacionář

Denní program na bezpečném a přátelském místě.

Domov Harmonie - terasyDíky dennímu stacionáři zvládnete snáz život s Alzheimerovou chorobou a dalšími nemocemi, postihujícími paměť a orientaci.  Váš blízký zůstává nadále ve svém prostředí. Čas, kdy rodinní příslušníci potřebují být v zaměstnání nebo načerpat síly pro náročnou péči, tráví řadou společenských a zájmových aktivit.

Odlehčovací služba POHODA

Odjeďte nebo odpočívejte bez výčitek.

Převezmeme za vás péči o seniora na dobu, během níž potřebujete načerpat síly či krátkodobě odjet. Prostředí u nás má domácký ráz a poskytujeme veškerou potřebnou péči. Své oblíbené věci a vybavení je možné si vzít k nám s sebou.

Domov Harmonie

Váš nový domov s laskavou péčí.

Ani ve stáří není třeba bát se změny, pokud přináší úlevu. V našem Domově Harmonie najdete vstřícné prostředí, do nějž si můžete vzít své oblíbené věci. Postaráme se o zdravotní i společenské potřeby seniorů. Zapojíme je do života, který poskytuje pohodlí a radost.

Domov Vyhlídka

Domov s mottem "Cítím se tu doma".Domov Jabloňová

Domov, ve kterém si svůj pokoj můžete dovybavit nábytkem a věcmi, na které jste byli zvyklí. Domov s celodenní péčí a s možností využít každodenní aktivity. Domov, kde budeme respektovat Vaše zvyklosti a přání, a kde Vám umožníme prožít spokojený podzim života.

Domov Jabloňová

Důstojný a klidný život do poslední chvíle…

Postaráme se o důstojný a klidný život lidí s Alzheimerovou chorobou a dalšími onemocněními provázenými demencí. Jestliže se projevy nemoci stanou pro okolí těžko řešitelné, je čas požádat o pobyt v našem domově.

Potřebujete pomoci s výběrem služby? Poradíme Vám na telefonu 571 420 617.

Chci přispět na práci pro seniory