Jak nás podpoříte

Svou činností se snažíme zlepšit život v našem regionu. Pomozte nám udělat život na Vsetínsku hezčí a staňte se naším podporovatelem.

Můžete se stát součástí kruhu našich věrných podporovatelů a zapojit se do našich aktivit. Jsme vděční za jakýkoli jednorázový dar na projekt, který vás osloví. Využijeme také celou řadu věcných darů a věnovat nám můžete i svůj čas jako dobrovolník nebo na naši práci můžete myslet v odkazu ze závěti.

Pravidelný dar

kruh přátel logo

Vstupte do Kruhu přátel.

Pravidelnou podporou nám přinesete finanční stabilitu a možnost dlouhodobě pomáhat lidem, kteří nám důvěřují a potřebují nás.

Jednorázový dar

padesátikoruna Vyberte si službu nebo projekt a podpořte je finančním darem.

Dar naší organizaci je daňově odečitatelnou položkou. Vystavení potvrzení o      zaplaceném   daru je pro nás samozřejmostí. Na vaše přání rádi vystavíme i darovací    smlouvu. Kontaktujte nás.

Dobrovolnická pomoc

Darujte nám svůj čas.

597f6d582100001800fc9739 (2)Jako dobrovolníci nám můžete pomoci s vylepšením našich zařízení, které při každodenní péči již nezvládneme. Nebo se rozhodnete věnovat konkrétním lidem a obohatit tak jejich i svůj život.

Odkaz ze závěti

Pomáháte za života, pomáhejte i po něm.

Závěť pomáháSepsáním závěti zabezpečíte svou rodinu a své blízké. Navíc můžete díky daru ze závěti pomoci potřebným lidem. Je to přirozená cesta, jak pokračovat v dobrých skutcích.

Charitativní a sbírková činnost

sbírková činnostPořádáme řadu aktivit, jimiž získáváme prostředky na naši činnost.

Můžete se zapojit návštěvou naší akce, uspořádáním akce na podporu Diakonie Vsetín, umístěním kasičky veřejné sbírky ve vašich prostorách či nákupem v našem Dobročinném obchůdku na Vsetíně.

Potřebujete více informací? Máte jiné návrhy či možnosti podpory? Zavolejte fundraiserce Janě Najtové.

Děkujeme vám všem, kteří jste naši práci podpořili a podporujete.