Poděkujte s námi pečovatelkám!

15. prosince 2020
Poděkujte s námi pečovatelkám!
15. prosince 2020 - Poděkujte s námi pečovatelkám!

Poděkujte s námi pečovatelkámBěhem tohoto roku, kdy celou naši republiku potrápila epidemie koronaviru, jsme si mohli silně uvědomit nepostradatelnost pracovníků v sociálních službách. Kromě zdravotníků to byli právě pečovatelky a pečovatelé v domovech pro seniory, kdo se starali o ty nejohroženější.

V Diakonii Vsetín se pečovatelky a pečovatelé starali o 91 klientů ve třech domovech. Potýkali se s nákazou, zaskakovali za nemocné kolegy, pracovali v maximálním nasazení. Pečovali ze všech svých sil. Jsou to hrdinky a hrdinové roku 2020! Za vše, co pro seniory ve své nelehké práci dělali a dělají, jim patří obrovský dík.

Chcete jim i Vy vyjádřit svůj obdiv a poděkování za jejich obětavou a nenahraditelnou práci svým darem? Stačí, když kliknete sem a vyberete částku, kterou jim chcete darovat.

Děkujeme!

Zveme Vás ke shlédnutí rozhovoru Regionální televize s naší kolegyní Monikou Křenkovou, která sdílela zkušenosti s péčí o seniory během corona krize.