Dobročinná aukce Diakonie Vsetín

5. listopadu 2020

Výjimečná doba a výjimečná aukce

Letošní rok je provázen řadou novinek a nestandardních situací, epidemie zasáhla do životů všech lidí. Opatření kvůli šíření koronaviru se dotkla i každoroční Dobročinné aukce DOMOV. Nemůžeme–li se setkat v reálném sále, setkáme se v sále internetovém. Aukci zahájíme v pátek 13. listopadu. Potrvá do čtvrtku 19. listopadu do 13 hodin. Prohlédnout dražené předměty a zaregistrovat se k dobročinné aukci však můžete už teď!

Dobročinná aukce Diakonie Vsetín
5. listopadu 2020 - Dobročinná aukce Diakonie Vsetín

VSTUP DO INTERNETOVÉ AUKCE ZDE

Zapojením do dobročinné aukce vyjádříme hluboký obdiv a dík hrdinkám těchto dní – pečovatelkám v domovech pro seniory. "Během covidu si všichni uvědomujeme, nakolik je nejen zdravotní, ale i sociální práce významná,“ říká Dan Žárský, ředitel Diakonie Vsetín. A právě proto je výtěžek letošní aukce určen pečovatelkám Diakonie Vsetín, které v této nesnadné době odvážně stojí v první linii a obětavě pečují o ty nejohroženější z nás - o seniory.

Ukázku dražebních předmětů najdete ZDE (kompletní seznam k vidění i k dražení připravujeme na  13. listopadu).Ručně vyřezávaná fujara Zdeňka Hrachového z Fleretu, 37 letá slivovice nebo s láskou vyráběné předměty klientů Diakonie Vsetín. To jsou položky, které můžete vydražit v internetové aukční síni. Na své přijdou ctitelé umění, užité tvorby, milovníci vína nebo fanoušci kapely Mňága a Žďorp či Fleret. Zaregistrovat se jako dražitel dobročinné aukce můžete už teď- ZDE!

Benefiční aukce se nese v duchu díků

Výtěžkem aukce děkujeme pečovatelkám. Umělcům a přátelům Diakonie děkujeme, že velkoryse přispěli svým dílem do dražby, děkujeme klientům za jejich hřejivé výrobky. A v neposlední řadě děkujeme vám dražitelům za to, že i v této nestandardní době svou účastí přispějete k dobré věci.

TZ Dobročinná aukce Diakonie Vsetín letos on-line_final.pdf

Odkaz na pozvánku Regionální televize zde: https://www.youtube.com/watch?v=wy3zhP350c8&fbclid=IwAR3S-Azo9EQfXw2TOYeyYhZ_FJ1Z2szqN1qqYs4c1ZIkL1hRnLayw7lw8xM