Vydali jsme publikaci Jako doma - o budování domovů pro seniory

4. listopadu 2020

Jaká jsou základní východiska pro budování domova pro seniory? Jak nastavit spolupráci zadavatele a projektantů při zpracování projektové dokumentace? Jak komunikovat s realizační firmou a příslušnými úřady? Jak projekt financovat? Jaké jsou hlavní zásady pro vytvoření příjemného a útulného prostředí domova? Tato a další užitečná doporučení najdete v nově vydané publikaci JAKO DOMA nebo v on-line kurzu, který organizuje vzdělávací institut Vidie Vsetín.

Vydali jsme publikaci Jako doma - o budování domovů pro seniory
4. listopadu 2020 - Vydali jsme publikaci Jako doma - o budování domovů pro seniory

Budování domovů pro seniory z pohledu investora

O autorovi publikace

Dan Žárský (nar. 3. 5. 1960) studoval průmyslový design na SjF VŠT Košice spolupracující s fakultou architektury VUT Brno. Tomuto oboru se věnoval šestnáct let. Poté působil jedenáct let jako památkář. Od roku 2005 pracuje jako ředitel Diakonie ČCE – střediska Vsetín, se dvěma sty zaměstnanci, které aktuálně poskytuje dvanáct sociálních a zdravotních služeb. Během deseti let se týmu Diakonie Vsetín podařilo vybudovat tři domovy pro seniory. Autor procestoval řadu evropských zemí, ale také USA, kde studoval provozování sociálních služeb, zvláště domovů pro seniory.

Mám zájem o publikaci nebo kurz

Přihlásit se na on-line kurz Jako doma konaný dne 27.1.2021 od 9 do 14,15 hodin. Podrobné informace a přihláška ZDE.

Objednat publikaci Jako doma si můžete přes obednávkový formulář

nebo emailem na jelinkova@diakonievsetin.cz či telefonicky na čísle 603 291 954 (Monika Jelínková).

• Cena: 180 Kč
  • Způsob odběru: poštou (cena dle aktuálního ceníku České pošty) nebo osobně v Diakonii Vsetín, Smetanova 1484, Vsetín, věžák, 8. patro)

• Autor fotografií: archiv Diakonie Vsetín; ISBN: 978-80-907992-0-2