24. října 2022

Již počtrnácté zaznějí ze vsetínského zámku údery aukčního kladívka. To sevře do své ruky herec Vladimír Polívka. Do Vsetína se vrací po čtyřleté přestávce a přijede ze stejného důvodu jako minule: podpořit dobrou věc. Výtěžek dobročinné aukce, která se uskuteční v pátek 4. listopadu na vsetínském zámku od 17 hodin, tentokrát přispěje k rozšíření prostor Denního stacionáře Zahrada. Tato služba pomáhá seniorům s poruchami paměti a orientace.

Nahlédněte do aukčního katalogu!
24. října 2022 - Nahlédněte do aukčního katalogu!

Aukce katalog 22 web.pdf

Vstupenky na dobročinnou aukci budou v prodeji v den akce od 16,30 hodin na vsetínském zámku u vstupu nebo ji/je lze rezervovat na telefonu 739 244 797 (Jana Najtová). Už zakoupením vstupenky v hodnotě 200 Kč do aukce přispějete. Stejně tak, pokud si vyberete z nabídky katalogu a zvítězíte v dražbě. Platbu bude možno uskutečnit na místě elektronicky nebo hotovostně.

Další informace k aukčnímu večeru najdete zde.

aukce pozvánka

Partner akce: Nadační fond SVĚT OKEN

Spolupracující organizace: Muzeum regionu Valašsko, p.o.

Mediální partneři: ANNA inzertní noviny Valašska OSA, Valašský deník, Vsetínské noviny, Regionální televize.