Krabice od bot i na Vsetíně!

15. listopadu 2022
Sběrné místo akce Krabice od bot najdete i na Vsetíně! Chcete darovat vánoční dárek dětem, které by jinak pod stromečkem nic nenašly? Ukážeme vám, jak na to.
Krabice od bot i na Vsetíně!
15. listopadu 2022 - Krabice od bot i na Vsetíně!
???? Vyberte si, pro jak staré dítě chcete dárek připravit. Dárek si rezervujte na webu: https://www.krabiceodbot.cz/.../diakonie-cce.../...

???? Zabalte pěkné dárky do krabice od bot a napište na ni věk a pohlaví dítěte, pro které je určená.

???? Dárek odneste na vybrané sběrné místo v jeho otevírací době. Na Vsetíně ho najdete v 7. patře věžáku (Smetanova 1484), otevřené bude od 21.-25.11. od 8-17 hodin, více zde: https://www.krabiceodbot.cz/sberna-mista/?address=Vset%C3%ADn&button=

Postaráme se, aby se vaše krabice dostala k dětem, které opravdu potěší! Místa, kam dárky poputují: Azylový dům pro matky s dětmi na Vsetíně nebo v Uherském Brodě, Dětský domov ve Zlíně, Vizovicích a Smolině, Poradna pro matky a dívky v Rožnově pod Radhoštěm a do vytipovaných rodin od sociálních pracovníků Diakonie Vsetín a z OSPOD Vsetín.

Děkujeme!