Jak pečovat o druhé a zároveň o sebe, neboli hranice v pečování o blízké

21. května 2021

Srdečně zveme na besedu, která je určená všem, kdo doma pečují o svého blízkého. Besedou provede Mgr. P. Wardecki, supervizor a psycholog. Stěžejním tématem bude syndrom vyhoření a jeho prevence.

Jak pečovat o druhé a zároveň o sebe, neboli hranice v pečování o blízké
21. května 2021 - Jak pečovat o druhé a zároveň o sebe, neboli hranice v pečování o blízké

Účastníci kurzu se dozvědí, jak pracovat s uvědoměním si svých vlastních potřeb a nutností oddělovat je od potřeb osoby, o kterou pečují, jak využívat verbální a neverbální komunikaci, jak efektivně řešit konflikty v pečovatelské praxi a hlavně - naučit se stavět si hranice jako nezbytnou součást peče o blízké.

Beseda proběhne ve středu 16. června 2021 od 16 do 17 hodin. Nebude chybět čas na diskuzi a sdílení zkušeností. Od 17 do 19 hodin je možná individuální konzultace s lektorem na dané téma.

Akce se uskuteční v prostorách Vzdělávacího institutu VIDIA Vsetín v Domově Vyhlídka, ulice Strmá 34 ve Vsetíně. Vstup na besedu je zdarma.

K účasti se stačí přihlásit na mail: orsagova@diakonievsetin.cz nebo zavolat na telefonní číslo 739 332 964.

V případě nepříznivé epidemiologické situace budou setkání probíhat online.

Akce je spolufinancována Zlínským krajem.

zk_logo