Přijďte zažít příjemnou atmosféru napříč kulturami na plese SPOLEČNĚ

8. ledna 2024

Pro všechny milovníky tance a dobré zábavy je připraven další ročník Plesu Společně, který proběhne v Domě kultury Vsetín v sobotu 10. února 2024 od 20 hodin. Plesovým večerem hudebně doprovodí skupina SKART a romská kapela Vašek band. Na Plese Společně je vítán každý bez rozdílu věku, kulturních kořenů a tělesných handicapů.

Ples SPOLEČNĚ - přijďte zažít příjemnou atmosféru napříč kulturami
8. ledna 2024 - Přijďte zažít příjemnou atmosféru napříč kulturami na plese SPOLEČNĚ

Opět je zde čas plesů. Přijměte naše srdečné pozvání na již jedenáctý Ples Společně, kde opět můžete prožít jedinečnou atmosféru, kdy se propojí zážitek ze standardních tanců a tanců na romskou hudbu. Osobně můžete prožít pestrost tanečních stylů a případně se pokusit zvítězit v taneční soutěži – tentokráte v tanci cha-cha, která neodmyslitelně k této události patří,“ zve jeden z organizátorů plesu Dan Žárský z Diakonie Vsetín.

Plesovým večerem hudebně doprovodí dvě kapely. Ke klasickým tancům zahraje skupina SKART a temperamentní romské rytmy zazní v podání vsetínské kapely Vašek band. Návštěvníky plesu čeká bohatý program: předtančení v podání Tancklubu Vsetín, losování výherních vstupenek o hodnotné ceny, půlnoční překvapení, oblíbený fotokoutek a samozřejmě taneční soutěž, tentokrát v tanci Cha-cha. Před samotnou soutěží budou moci zájemci využít připravený rychlokurz tohoto tance pod vedením tanečních mistrů. Celým večerem provede zkušený moderátor Libor Čada. Občerstvení přítomným nabídne Restaurace Domu kultury Vsetín. Cena vstupenky na Ples Společně je 300 Kč a lze ji zakoupit hodinu před konáním plesu ve foyer Domu kultury Vsetín u hlavního vstupu.

Pořadatelé plesu SPOLEČNĚ jsou Diakonie Vsetín, Domov Jitka, Dům kultury Vsetín a Masarykova veřejná knihovna Vsetín.

Mediální partneři plesu jsou: Regionální televize, Valašský deník a Vsetínské noviny.

Společně 2024 plak