Srdečně zveme na Ples SPOLEČNĚ!

6. 2. 20:00 — 7. 2. 02:00

Na sobotu 6.2.2016 připravila pětice vsetínských pořadatelů již potřetí v řadě Ples SPOLEČNĚ. Přijďte i vy zažít neobyčejný večer v pestré společnosti.

Na plese SPOLEČNĚ je vítán každý – bez rozdílu věku, kulturních kořenů či tělesných handicapů!

O příjemnou atmosféru plesu se postarají kapely SKART, která bude hrát především pro milovníky klasických tanců a kapela Gipsy Mercedes z Ostravy. Ta představí současnou romskou temperamentní hudbu.

K tanci naladí taneční skupina Benkari, která se ujme úvodního předtančení. Pro zájemce je připravena soutěž o věcné ceny v tanci polka, který si budou moci ještě před soutěží nacvičit s tanečními mistry. Postaráno je o ochutnávku krajových specialit, nebude chybět losování výherních vstupenek ani půlnoční překvapení.  Cena vstupenky je 150 Kč a lze ji zakoupit v předprodeji kina Vatra od 18. ledna do 4. února v pracovních dnech od 13,00 do 19,30 hodin, o víkendu od 15,00 – 19,30 hodin. Vstupenku lze zakoupit rovněž v den konání plesu ve foyer Domu kultury Vsetín (hlavní vstup).

Pořadatelé plesu SPOLEČNĚ jsou: Agentura pro ekonomický rozvoj Vsetínska, Diakonie Vsetín, Domov Jitka, Dům kultury Vsetín a Sociální služby Vsetín.

Mediální partneři plesu jsou: Regionální televize, Valašský deník a Vsetínské noviny.

Mediální partneři :

Spřízněné webové stránky:  www.lidemezilidmi.czwww.penzista.netwww.fos.czwww.kudyznudy.czwww.dobramedia.cz ;

www.budupomahat.czwww.helpnet.cz ; http://auto-gril.cz/auto-ktere-pomaha/

NAZEV WEBU